Despre noi

Spatiul locuintei proprii, spatiul destinat biroului / spatiile comerciale - indiferent de utilitate sunt toate spatii in care unicitatea si ergonomia primeaza. Fie ca se doreste un design modern, fie ca se doreste o linie clasica, simpla si eleganta, orice concept de design poate fi cu usurinta materializat prin mobila la comanda.

Prin selectia atenta de culori, texturi, materiale, mobila la comanda transforma dorintele in realitate. Ideile capata forma si culoare, oferind mai mult decat un design frumos: ofera utilitate, confort, originalitate si fiabilitate.

Accesoriile folosite la fabricarea mobilierului sunt de ultima generatie, imbinand utilitatea lor cu partea estetica, oferind in acelasi timp un design modern intregului ansamblu.

Daca nu stiti exact cum o sa arate mobilierul de care aveti nevoie, unul din specialistii nostrii se va deplasa la domiciliul dumneavoastra pentru a face masuratori si pentru a va propune cateva variante de design.

Filozofie

Realizarea de modele unicat pentru fiecare locatie in functie de dimensiunea spatiului, forma acestuia si bineinteles de necesitatile clientului.

Misiune

Venim în intampinarea clienților nostri cu soluții optime pentru a realiza o amenajare cu produse de calitate cât mai utila și cu un design cât mai placut a spațiului dorit.

Viziune

Mobila la comanda este posibilitatea oferirii clientilor o gama variata de culori, materiale si design adaptata perfect oricarui tip de interior.

Produsele UcaDesign

Bucatarii

Practic | Stil

Compartimentare eficienta, functionalitate, adaptare ideala spatiilor

Dormitoare

Confort | Eleganta

Imbinarea liniilor moderne cu un grad inalt de confort

Biblioteci

Atmosfera

Eleganta, accesibilitate, organizare

Living

Living

Practic | Stil

Aspect placut imbinand rafinamentul cu eleganta si functionalitatea

Dressing

Dressing

Confort | Eleganta

Dressing-urile Ucadesign - punctul nostru forte este organizarea

Hol - Ucadesign

Holuri

Atmosfera

Holurile - spatiul organizat elegant si primitor